1 / 14


2-комн. кв., 80 м2, 21/24 этаж

132 000 USD

Доступна программа кредитования "єОселя" (подробнее о программе )

Одесса, Приморський, Французький бульвар, 22/3   •  На карте

Одеській Національний Університет
Комнат2 раздельные
Площадь80 м2
Жилая40 м2
Кухня20 м2
Этаж21 из 24

Продаж 2к. кв 80м² з краєвидом моря на Французькому з ремонтом

Продаж 2к квартири, площею 80 м² з прямим видом на море, на Французькому бульварі 22, в Одесі від БК “Stikon”. Документи: право власності більше 3-х років. Підходить для продажу під Єоселю.

Квартира з вікнами на схід, розташована на 21 поверсі з краєвидом моря з кожного вікна. Тиха, світла і тепла.

Площа квартири 80 кв. м., з сучасним ремонтом, меблями та технікою. 2 окремі кімнати, кухня 20 кв. м., санвузол, гардеробна. Є все необхідне для того щоб вʼїхати і жити: пральна машина, посудомийна машина, холодильник, телевізори, достатня кількість шаф. У квартирі встановлена система Аквастоп, лічильники на опалення та воду.

Для перегляду телефонуйте або напишіть в телеграм natamenchuk

Будинок заселений на 90%, дуже вдало розташований, вдалині від шуму Французького бульвару, в пішій доступності до моря і 10 хвилинах до центра на авто. Два заїзди, з вул. Довженко та з Французького бульвару. Є великий гостьовий паркінг та підземний паркінг/ облаштоване укриття.

В будинку 1 парадна з 3 ліфтами: 2 пасажирські та 1 вантажний.

Обслуговування будинку здійснюється компанією Осбб “Французький”, з дуже лояльними комунальними тарифами. Це сучасний комплекс закритого типу з охороною де є все необхідне: підземний і наземний паркінги, велика прибудинкова територія з різними зонами для відпочинку, зоною без доступу авто, спортивними та дитячими майданчиками, кав’ярнею, салоном краси, аптекою, супермаркетом, приватним дитячим садком. Поруч є супермаркет Сільпо, загальноосвітня та спортивна школи, дитячий садочок, ресторани.

Десять хвилин неспішної прогулянки пішки - і ви вже на Трасі здоров’я біля моря.

Це популярний комплекс в цьому районі.

Для перегляду телефонуйте або напишіть в телеграм natamenchuk, я надішлю вам відеоогляд цієї квартири і подивитись наживо, якщо сподобається по відео.

БалконНет
ЛоджияНет
Окна выходятВо двор, На море прямой вид
Раздельный санузелНет
Совмещённый санузелДа, 1
РемонтЕвро
ОтоплениеКрышная котельная
Горячая водаБойлер
Гараж или паркингНет
Тип объектаОтдельная квартира
Тип домаНовостройка
Тип проектаМонолитный
Id объявления697958
Объявление добавлено31.05.2024
Объявление обновлено31.05.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


132 000 $

Собственник: Менчук Наталія Юріївна

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):