Ресторан, 1635 м2

400 000 USD

Лумшоры, , на березі річки Туриця   •  На карте
Площадь1635 м2
Этаж5 из 5

Продамо базу відпочинку в с. Лумшори.

Пропонується до продажу діюча база відпочинку! Побудована серед віковічних лісів, на березі річки Туриця, біля підніжжя хребта Полонина Рівна на висоті 550м над рівнем моря в с Лумшори, Закарпатської обл. Площа 1635кв.м. Розташована на ділянці 0.17Га. Цільве призначення: Для будівництва та обслуговування об‘єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування. 37 окремих кімнат зі зручностями у кожному номері(компакт,душ,умивальник). Будівля п‘ятиповерхова та обладнана ліфтом. На першому поверсі актовий зал, медпункт, кухня та їдальня, яка відповідає всім необхідним вимогам. Опалення автономне електрика.(котел на кожен поверх) Заведена потужність 100квт. Підключено інтернет та відеонагляд. Поруч знаходиться чани та ванни-купальні з сірководневою гідрокарбонатно-натрієвою водою (тип Мацеста), водоспад Давір, прогулянкові маршрути до вершин Полонинського хребта: Лютянської Голиці(1374м), на Руну(1482м), ресторани, сауни та колиби..

Розташування: Окремі будівлі;

Тип нерухомості: База відпочинку, готель;

Рік побудови здачі: 2001 - 2010;

Cанвузол: Так;

Опалення: Індивідуальне електро;

Ремонт: Так;

Комфорт: Відеоспостереження, Балкон, лоджія, Ванна, Ліфт, Пожежна сигналізація, Гостьовий паркінг, Меблі на кухні, Паркувальне місце, Охорона території, Грузовий ліфт, Душова кабіна, Сигналізація, Автономний електрогенератор, Госп. приміщення, комора, Грати на вікнах;

Побутова техніка: Кавомашина, Електрочайник, Холодильник, Мікрохвильова піч, Пилосос;

Комунікації: Асфальтована дорога, Електрика, Вивіз відходів, Центральний водопровід;

Інфраструктура (до 500 метрів): Парк, зелена зона, Стоянка, парковка, гараж, Ресторан, кафе, бар;

Ландшафт (до 1 км.): Ліс, Пагорби, Озеро, Гори, Парк, Річка;

Тип объектаРесторан
Фасадный входНет
Id объявления694026
Объявление добавлено12.12.2023
Объявление обновлено13.12.2023
Поделиться
400 000 $

Агент: Валентин Анатольевич

АН 'IPrealty'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


400 000 $

Агент: Валентин Анатольевич

АН 'IPrealty'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):