1 / 20

Участок, 23 сот.

25 000 USD

Новоселовка, Новоселовка, Польова   •  На карте
Площадь23 сот.

Продам земельну ділянку на березі Самари з новобудовою, 23 сотки

Продам земельну ділянку в мальовничому, затишному місці на березі річки Самара (село Новоселівка, Дніпропетровська область). Судноплавна частина ріки з виходом на фарватер. Майже весь під'їзний шлях — асфальтована дорога.

Зручне місцерозташування — всього 20 км від міста Дніпро по новій швидкісній трасі. Район сучасної забудови; неподалік вся необхідна інфраструктура.

Покладено початок будівництва житлового будинку. Вже побудовано та готове до експлуатації підвальне приміщення; встановлені опори та завезені плити для майбутнього паркану; облаштовано водопровідний та каналізаційний колодязі; проведено електрику.

Земельна ділянка — 23 сотки, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Є можливість розширення території до 48 соток.

Ціна об'єкта — 25,000 $.

Документи готові для швидкої угоди.

Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Назначение участкаИндивидуальное жилищное строительство
Id объявления629298
Объявление добавлено04.06.2024
Объявление обновлено04.06.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


25 000 $

Агент: Денис Булахов

АН 'Bulahov.pro'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):