1 / 40

Коттедж, 400 м2, 3 этажа, 7 комнат, 4 спальни, 150 сот.

2 500 USD в месяц

Велики Дмитровичи, Обуховський, Польова   •  На карте
Комнат7 раздельные
Спален4
Площадь400 м2
Кухня20 м2
Участок150 сот.
Этажей3

Оренда будинка, маєтка

Пропонується в оренду шикарний маєток, територію якого можна порівняти з лісопарковою зоною гарного санаторію. Село Великі Дмитровичі Обухівського району у 20 ти кілометрах від Києва Ново-Обухівською трасою. Територія більше 150 соток, дорослі дерева, великий сад. Дім знаходиться на узвишші, звідки відкривається чудова панорама, яку не закривають сусідні будинки. Їх ви звідти не побачите. 1. Будинок 400 кв. м на трьох рівнях. Обладнаний безпечним підвалом-укриттям. Будівля повністю обладнана, з меблями. Чотири спальні, чотири санвузли, каміна зала, велика столова, тераса, кабінет, гостьова кімната. Перед домом є басейн. 2. Можлива оренда гостьового дому 150 кв. м (він поєднаний внутрішнім переходом з основним домом). Є кухня, столова, ванна кімната, велика зала, кабінет, спальня на другому поверсі. Фото та відео за вимогою 3. Окремий банний дім з лазнею на дровах, купіллю, міні кухнею, кімнатою відпочинку та спальнею. 4. Зала для святкувань та бенкетів з піччю, комином та барбекю, що розташована окремо. 5. За вимогою надається два гаражі, а також майданчик для авто. 6. Є дитячий майданчик Обслуговування та охорона території здійснюється за рахунок господаря. Опалення -газ, вода-особиста свердловина, електрика від особистої підстанції, швидкісний інтернет. Є також дизельний генератор.

Можно с детьмиДа
Можно с животнымиДа
Можно в субарендуНет
Холодильник
Духовка
Посудомоечная машина
Стиральная машина
Микроволновая печь
Интернет
Телевизор
Кондиционер
Ванна
Душевая кабина
Баня
Гараж
Бассейн
Тип объектаКоттедж
Id объявления687402
Объявление добавлено12.12.2023
Объявление обновлено27.12.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


2 500 $

Собственник: Ігор

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):